header banner
Default

Het volume van twee cryptocurrencies op Bitvavo is plotseling aanzienlijk groter dan dat van Bitcoin


De twee meest verhandelde crypto op Bitvavo, de bekende Nederlandse beurs, vandaag zijn een verrassing. Deze twee relatief onbekende coins troeven namelijk grote namen als bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) af. Het gaat om stratis (STRAX) en loom network (LOOM). In dit artikel kijken we wat deze twee coins precies zijn en waarom ze nu zo populair zijn.

Nog geen account bij Bitvavo? Klik op deze link om 10 euro gratis crypto naar keuze te ontvangen bij het aanmaken van een nieuw account!

📈 Bitcoin verdienen? Eenvoudig vanuit huis, geen technische kennis nodig! Advertentie Rollman Mining

STRAX is de grote verrassing op Bitvavo

VIDEO: Crypto kopen en verkopen via Bitvavo (Tutorial)
Online Vibes

De koploper op het moment van schrijven is stratis. Met een handelsvolume van ongeveer €4 miljoen spant stratis momenteel de kroon op Bitvavo, maar wat is stratis eigenlijk? Stratis is een proof of stake blockchain platform dat is ontworpen om bedrijven te helpen bij het ontwikkelen, testen en implementeren van blockchain-toepassingen

Stratis kondigde in het verleden al meerdere grote samenwerkingen aan, waaronder een deal met Microsoft. Stratis lijkt daarmee sterk gepositioneerd te zijn in de bedrijfswereld. Een nieuwe aankondiging van het project lijkt weer de aandacht te trekken.

A New Dawn for Stratis! The most significant change to Stratis since the platform was founded in 2016. 🚀 We will now focus on web3 gaming, first step is moving to our own Ethereum based chain!https://t.co/2fXl01TFAV#blockchain #web3 #gamefi $STRAX pic.twitter.com/B4vZfXGexm

— Stratisplatform (@stratisplatform) October 6, 2023

Een korte blik op de koers van STRAX verklaart het hoge volume van de afgelopen 24 uur. Sinds vrijdag steeg de koers van STRAX namelijk van $0,46 naar een piek van $0,79, een stijging van maar liefst 70%. Inmiddels lijkt de koers tot rust te komen. Op moment van schrijven daalt de waarde van STRAX naar $0,63.

LOOM crypto blijft het heel goed doen

VIDEO: ZO STUUR JE CRYPTO VAN BITVAVO NAAR... | CRYPTO VERSTUREN | CRYPTO STUREN UITLEG
vinance

De tweede munt die het heel goed doet op Bitvavo, met een handelsvolume van ruim €3,5 miljoen in de afgelopen 24 uur, is wederom loom. Dit is geen verrassing, want LOOM doet het al weken erg goed op Bitvavo.

Loom is een blockchain-platform gebouwd op Ethereum en richt zich op het ondersteunen van gedecentraliseerde games en sociale applicaties via sidechains.

Een maand geleden was de koers van LOOM nog slechts $0,04. LOOM is de afgelopen 30 dagen met maar liefst 350% gestegen en komt momenteel uit op $0,177. Ook vandaag staat de koers weer 14% in de plus.  De aanhoudende koerskracht van LOOM is zonder twijfel de reden voor diens grote populariteit op Bitvavo. 

Sources


Article information

Author: John Barrera

Last Updated: 1700267882

Views: 694

Rating: 3.8 / 5 (71 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: John Barrera

Birthday: 1918-12-25

Address: 0191 Patricia Plains Apt. 548, Lake Justin, NE 19243

Phone: +4730075957043042

Job: Social Media Manager

Hobby: Knitting, Drone Flying, Orienteering, Card Games, Chess, Cooking, Photography

Introduction: My name is John Barrera, I am a intrepid, dedicated, irreplaceable, striking, artistic, radiant, unwavering person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.